З 10.07 по 17.07 студенти спеціальності “Початкова освіта” проходили навчання у літній школі у рамках угоди “Подвійний диплом” укладеною з Вищою лінгвістичною школою м. Ченстохово (Польща)

2016-08-27

Із 10 до 17 липня 2016 р. студенти спеціальності “Початкова освіта” та асистент кафедри Таісія Цуркан взяли учать у роботі літньої школи організованої Вищою лінгвістичною школою м. Ченстохова (Польща) відповідно до підписаного договору про співпрацю в рамках програми “Подвійний диплом”. Учасники мали змогу відвідати Польщу, удосконалити навички спілкування іноземною мовою, збагатити свої знання, підвищити рівень професійно-фахової компетенції та активно й весело провести літо.

Студентам були запропоновані: заняття з польської мови, лекції за спеціальністю, а також широка культурна програма, куди входять екскурсії, квести, вечори жартів і гумору, танці та чимало іншого.

За час функціювання літньої школи проходила мультидисциплінарна конференція “Дилеми в освіті”, де велися пізнавальні дискусії на теми: “Зростання запитів на особливі освітні потреби”, “Футорологія педагогічної освіти”, “Феномени відчуженої реальності” та інші.

Літня школа у м. Ченстохово – чудова нагода поповнити свій багаж знань цікавими ідеями, самовдосконалюватись, перейняти педагогічний досвід освіти в Польщі і просто отримати порцію позитивних вражень.

vqneixtompo z988rvuckai sgbs1qv7ike s7l0t2bxdsc oamuzxwq64u f390lu3ejrk

Charity Fair організований в Польщі

Таїсія Георгіївна дякує всім, хто допоміг організувати благодійний ярмарок. Зокрема, глибоко вдячна ректору dr. Едіті Садовській, проректору mgr Томашу Куку за підтримку, студентам ( Родіка Іоняк, Руслана Ямна, Ірина Кушнір, Інна Бордун, Валерія Нешпіль, Віра Варвус), які люб’язно погодились віддати свої вироби та групі, що навчається в Ченстохово за допомогу в організації.

140 злотих (1000грн) передані на рахунок Сторощука Богдана Анатолійовича, який потребує трансплантації нирки.

Хоч сума незначна, та впевнені, що маленькі внески кожного з нас допоможуть тим, хто цього потребує!

34wqra4sbj0 jm13vjkpths gk3r0bncg9c hyfhy07xfnw lpymsmozipk sc1udyfnm6m tfbqujkiry0