VIVAT ACADEMIA

2022-09-15

На кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбулися урочистості з нагоди посвяти першокурсників спеціальності 013 «Початкова освіта». На території факультету студентів зустріли їхні куратори Антоніна Богданюк та Олена Білоус.

З вітальним словом до першокурсників звернулась декан факультету педагогіки, психології та соціальної роботи професор, доктор  педагогічних наук Федірчик Тетяна Дмитрівна, яка побажала мирного неба, успіхів у навчанні та світлого майбутнього.

На шлях успішного студентського життя усіх благословив Настоятель храму Святої Рівноапостольної Великої Княгині Ольги у Глибоці отець Роман Грищук, який вказав, що найважливішою цінністю кожної людини є її знання. Тому студенти повинні дотримуватись трьох заповітних ППП: ПАТРІОТИЗМУ, ПОРЯДНОСТІ, ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ. Першокурсники дали клятву на вірність студентській дружбі, клятву, що вони будуть гідними звання студента ЧНУ та стануть професіоналами вищого ґатунку. Усім присутнім створила святковий настрій Заслужена артистка України Ірина Стиць зі своїм музичним номером/піснею «Все буде Україна!»

Після урочистої академії студенти продовжили знайомство зі спеціальністю «Початкова освіта» в академічній аудиторії, де першокурсників та їх батьків з вітальним  словом звернулася завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти, професор, доктор педагогічних наук Світлана Романюк. Завідувач розповіла про здобутки факультету та кафедри,  і побажала здобувачам вищої освіти гідно продовжувати славетні традиції вишу. Заступник завідувача з питань виховної роботи Аліна Предик запросила студентів у віртуальну відео подорож студентським життям.

Про організаційні аспекти навчання на спеціальності студентам розповіли їх куратори.

Тож у добрий час, дорогі студенти, у цікаве студентське життя!