НАУКОВИЙ ПОСТУП СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА»

2022-05-13


12 травня 2022 року на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична конференція  «СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ У НАУЦІ», в якій взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності «Початкова освіта» Діана Гудан (ОР Магістр) та  Віталія Варварич (ОР Бакалавр). Молоді науковці презентували свої практичні напрацювання, ділилися досвідом реалізації окреслених проблем з молодшими школярами в умовах НУШ.

Гудан Д.І. (керівник д. п. н., професор, завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти Романюк Світлана Захарівна)  виступила здоповіддю «Розвиток усного мовлення молодших школярів у ЗЗСО з навчанням мовами національних меншин на засадах компетентнісного підходу»,в якій розкрила особливості навчання румуномовних школярів української мови, продемонструвала інноваційні практичні форми та методи роботи з учнями, вказала на підходи у взаємодії з молодшими школярами в сучасних умовах та підготувала оригінальну презентацію своїх наукових тез.

Варварич В.В. (керівник к. п. н., доцент кафедри педагогіки та методики початкової освіти Бигар Ганна Павлівна) поділилася своїм практичним досвідом у  доповіді  «Форми взаємодії вчителя з батьками з метою збереження здоров’я молодших школярів в умовах дистанційного навчання». Звернула увагу на дотриманні санітарно-гігієнічних вимог під час дистанційного навчання з молодшими школярами та розкрила ефективні форми взаємодії вчителя з батькамизадля збереження здоров’я зростаючої особистості.

Дякуємо студентам та їх керівникам, які гідно представили свої практичні здобутки!