Партнерські діалоги

2021-11-18

18 листопада викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіти взяли участь у методичному вебінарі «Професійний розвиток педагога», що відбувся на базі комунальної установи «Глибоцький центр професійного розвитку педагогічних працівників», який охоплює 8 ТГ (директор Олеся Намака).

Актуальними проблемами вебінару були: «Організація інклюзивного навчання в ЗЗСО» – доповідач Світлана Палько, «Інноваційні технології навчання. Компетентнісний підхід (інтелектуальна карта пам’яті)» – доповідач Олеся Намака. Ці та інші питання стали предметом активного зацікавленого обговорення широкого кола учасників – учителів з різних закладів загальної середньої освіти регіону.

Із вітальним словом до педагогів звернулася завідувачка кафедри Світлана Романюк, яка закцентувала увагу на важливості й  необхідності постійного професійного розвитку вчителів, нових ролях учителя в умовах реалізації Концепції Нової української школи. Своїми  міркуваннями і пропозиціями  щодо використання в освітньому процесі ЗЗСО інноваційних технологій навчання поділилася професор кафедри Марія Іванчук.

Серед учасників зустрічі панувала ділова, доброзичлива атмосфера конструктивного діалогу.

Щиро вдячні Олесі Сидорівні за надану можливість викладачам кафедри педагогіки та методики початкової освіти долучитися до актуальних освітніх проблем і  професійних проблем учительства, за високий рівень   педагогічної діяльності, за цікаві доповіді та конкретні практичні пропозиції, що прозвучали на вебінарі.