З Днем знань та успішним початком нового навчального року!

2021-09-02

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Сердечно вітаю Вас із Днем знань та успішним початком нового навчального року!

Позаду залишилися літній відпочинок, відпустка, попереду – нові виклики та професійні завдання. Найважливіше наше завдання зараз – пройти акредитацію, отримати можливості для подальшої роботи. Вірю, що спільними зусиллями, згуртованістю, відповідальним ставленням до своїх обов’язків ми справимося з усіма завданнями, подолаємо всі перешкоди.

Тож, з вірою та надією розпочинаючи навчальний рік, ми всі перетинаємо рубіж, пов’язаний з новими прагненнями й омріяними починаннями.

Бажаю Вам, шановні колеги,  побільше позитивних емоцій, гармонії у всьому, щоб доля щедро обдаровувала кожного з Вас здоров’ям, натхненням, вдячністю вихованців, а родинна злагода та добробут нехай забезпечать ваш душевний спокій і гарний настрій. Будьмо наполегливими, знаходячи нові моделі побудови освітніх відносин, і терплячими, втілюючи їх у практику.

Щиро вітаю першокурсників, які вступили на освітній рівень бакалавра, і студентів, які продовжують навчатися.  Усім здобувачам вищої освіти бажаю цікавих студентських справ, успішного навчання, пізнання нового, високих злетів, досягнення омріяної мети!

Здоров’я всім, миру, щастя  і добра! З Днем знань!

З повагою, Світлана РОМАНЮК