Творча зустріч “В єдності наша сила”

2014-10-01

З нагоди святкування Дня факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, 1 жовтня 2014 року,  відбулася творча зустріч “В єдності наша сила”. Для відзначення 23-річчя рідного факультету зібралося багато гостей, професорів, доцентів, асистентів та студентів.  Також в цей день вітали з Днем університету, Днем вчителя, Днем дошкільника та Днем музики. Вітаючи один одного із цими святами, вкотре відчувалося, що ми єдине ціле, що на нашому факультеті вчать ретранслювати конкретну суму знань ефективними дидактичними методами, любити тих, кому передаємо знання, діло, яке робимо, любити країну і дім, в якому ми всі живемо. Тому кредом і темою  зустрічі став крилатий вислів – «В єдності наша сила».  Факультетське  свято пройшло як єдина пісня, в якій усім відомі і слова, і виконавці.

За традицією, до свята проводились 2 конкурси: конкурс на краще оформлення студентської аудиторії та конкурс стінних газет, які є показником співпраці викладачів та студентів.  Серед переможців у конкурсі стінних газет є й студенти кафедри педагогіки та методики початкової освіти.  Так, у номінації “Кращий дизайн” було нагороджено студентів 310 групи (куратор Предик А.А., староста Груба Б.В.).

1Студенти 317 групи (куратор Гордійчук О.Є., староста Ілащук О.В.) були нагороджені у номінації “Заклик до єднання”.

2

У номінації “Втілення національної символіки” було нагороджено студентів 510 групи (куратор Романюк С.З.,  староста Косович Н.П.).

У конкурсі-огляді аудиторій за ІІ місце були відзначені студенти групи 311 (куратор Шевчук К.Д., староста Федорчук М.Р. ).

Цьогорічні життєві обставини надихнули організаторів дійства на думку про ще один конкурс – це огляд відео робіт студентів, які тільки поповнили студентські ряди факультету. Студентам усіх напрямів підготовки була запропонована тема «Єднаймося, українці!».  За результатами конкурсу, почесне перше місце вибороли студенти напряму підготовки “Початкова освіта” (110, 111, 112, 317 групи).

WUbUVlCpl1k

Цей день, став днем єднання, бо саме єдність родини, єдність факультетської родини – це основа творення сильної  та незалежної держави.

EsaB-8H_exQ Q_06WQi3wYw