Сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

2020-10-04

Сердечні вітання
з професійним святом – Днем працівників освіти!


У ці осінні погожі дні вітаю Вас, шановні колеги, з професійним святом – Днем працівників освіти! Адже місія Вчителя є визначальною – підготовка конкурентоздатного фахівця, формування духовно-моральної, креативної зростаючої особистості, людини з активною громадянською позицією та високими соціально-адаптаційними можливостями.

Сучасний учитель повинен допомогти молоді не лише здобувати знання, а й виявляти творчі здібності, таланти, пізнавати та розуміти себе, навчити вчитися впродовж життя, визначати шлях професійної та особистісної траєкторії розвитку.  Окреслені завдання вимагають від педагога постійного професійного самовдосконалення, особистісного зростання, партнерства у стосунках із студентами та учнями.

Вітаючи зі святом, бажаю Вам міцного здоров’я, безмежного щастя від спілкування з юним поколінням, життєвої сили, невичерпної енергії у справах та задумах, наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності!

Хай щоразу на вулицях міста впізнають Вас неначе артистів, посміхаються вдячно і щиро за добро,  подароване  студентам і учням!

З повагою, завідувач кафедри Світлана Романюк