Захист педагогічної неперервної практики on-line «Панорама творчих ідей”

2020-06-05

«Дивись локально. Думай глобально!»
Цим кредо керувалися студенти спеціальності «початкова освіта» під час захисту педагогічної неперервної практики on-line «Панорама творчих ідей», який відбувся 5.06.2020 року.
На вістрі подій – «освіта в епоху covid – 19». Долати всі виклики карантинних обмежень в період педагогічної неперервної практики довелося першопрохідцям, студентам 417 групи та їх керівникам.
Викладацька спільнота кафедри педагогіки та методики початкової освіти також об’єдналася в рамках захисту задля слухання труднощів, успіхів, нових ідей, інсайтів, вигадок та результатів студентів-практикантів, з метою їх нагального обговорення, вивчення, вироблення механізмів вирішення та врахування в подальшій професійній підготовці майбутнього вчителя сучасної початкової школи.
Дорогі студенти! Ваші звітні матеріали, відео презентації, практичні освітні кейси та особливо виступи під час обговорення в 3 панельних групах, вразили нас, викладачів, до щему в серці. Ви достойно подолали всі проблеми і тим самим довели свою здатність до спілкування з педагогами, батьками, учнями та залучення всіх в активний дистанційний освітній процес. Вас, дванадцятеро, з впевненістю можемо назвати лідерами в освіті в умовах нової норми. Ваша унікальність – у здатності до використання всіх технічних засобів, платформ, мереж. І це – ваша велика перемога! З вдячністю, керівник практики, доц.Оксана Гордійчук.