Відкрита онлайн-лекція з курсу «Управління в системі освіти” (викладач – Нікула Н.В.)

2020-05-21

20 травня на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти проведена відкрита онлайн-лекція з курсу «Управління в системі освіти»  на тему: «Організація методичної роботи в закладах загальної середньої освіти».  Викладач: канд. пед. наук, ас. Наталя Вікторівна Нікула.
На занятті були присутні: декан факультету, професор Тетяна Дмитрівна Федірчик, завідувач кафедри, професор Світлана Захарівна Романюк, канд., пед., наук, ас кафедри педагогіки та соціальної роботи Тетяна Анатоліївна Равлюк,  викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіти.

Студенти ознайомились із сутністю, метою, завданнями методичної роботи, проаналізували її зміст та напрямки;   обговорили принципи та функції, розглянули класифікацію форм організації методичної роботи в закладі загальної середньої освіти. Переглянули відео нетрадиційних форм організації методичної роботи.

Використання інноваційних методів “Гронування: асоціативне гроно”, “Кубування”, вправа на рефлексію “Кольорові долоньки” забезпечили зворотній зв’язок зі студентами, який так важливий в умовах дистанційного навчання!