Посвята першокурсників

2024-09-02


На факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи, кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбулася урочаста посвята першокурсників. Спеціальність “Початкова освіта” прийняла у свою когорту нових, креативних, цікавих студентів.
Для Вас, першокурсники, з вітальних словом звернулася завідувач кафедри проф., док. пед. наук Світлана РОМАНЮК, яка вказала на важливу місію учителя початкових класів, ознайомили з особливостями освітнього процесу, наголосила, що шлях навчання — це не лише здобуття знань, а й нові знайомства, дружні стосунки та безліч приємних моментів, які запам’ятаються на все життя та побажала, щоб цей навчальний рік став роком нових відкриттів, досягнень і особистісного зростання.
До слів привітань долучилися куратори першого (бакалаврського)  рівня вищої освіти доц., кан.пед.наук  Ганна БИГАР,  асист. Ольга ВЕЛИЧКО та куратор другого (магістерського) рівня вищої освіти доц., канд. пед. наук Ольга ШЕСТОБУЗ, які знайомилися зі студентами, пабажали натхнення, наснаги та віри в себе!
Дорогі наші першокурсники, вітаємо Вас з початком захоплюючої подорожі у світ Знань, Педагогіки! Сьогодні Ви зробили перший крок до професії, яка має надзвичайно важливу місію — формувати майбутнє нашої країни через освіту й виховання.
Вітаємо Вас у нашій великій освітянській родині Початкової освіти!