Щорічна студентська наукова конференція Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

2020-04-22

          22.04.2020 р. на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти у рамках щорічної студентської наукової конференції Чернівецького національного університету  імені Юрія Федьковича відбулися секційні засідання актуальних проблем педагогіки та методики початкової освіти (Керівники:проф.Романюк С.З., проф.Іванчук М.Г., доц.Мафтин Л.В. Секретар:Ластівка Ю.І.)

У роботі конференції взяли участь студенти 4-5 курсів та викладачі кафедри. Виступи учасників були присвячені актуальним проблемам сучасної педагогічної науки та освітянської практики. Доповідачі вразили різноманітністю тем та матеріалом дослідження, не тільки презентували теоретичні наукові розвідки, а й поділилися власним досвідом реалізації запропонованих експериментальних методик та підходів  у процесі навчання і виховання молодших школярів.

На пленарному засіданні студентів кафедри творчо представила магістранка Альбіна Миронюк з темою «Міжпредметні зв’язки як важливий ресурс формування  громадянської компетентності учнів початкових класів в освітньому процесі» (н. кер. проф. Марія Георгіївна Іванчук).