“Естафета здоров’я”

2020-04-09

7 квітня 2020 р. з нагоди Всесвітнього Дня Здоров’я студенти кафедри педагогіки та методики початкової освіти (завідувач кафедри – доц. Романюк С.З.) організували та провели зі школярами, студентами й педагогами «Естафету здоров’я» у рамках педагогічної виховної практики.

  • Здоров’я – це щастя, здоров’я – життя,

Воно для нас – все!!! А ще – майбуття!!!

  • А чи хочете Ви бути здоровими?!..
  • Якщо так? – «Робіть разом з нами! Робіть як ми! Робіть краще нас»!

Саме з таким життєдайним закликом студенти ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» «завітали» 7 квітня 2020 р. на онлайн-уроки до учнів та вчителів початкових класів базових для практичної діяльності шкіл у рамках педагогічної виховної практики (Чернівецьких ЗОШ №№ 24 і 27).

«Тож запрошуємо й вас – приєднатися до нас!», – так, шляхом проголошення «челенджу», пролунав також заклик до професорсько-викладацького і студентського колективів ЧНУ, інших навчальних закладів приєднатися до відзначення так званого «Тижня Здоров‘я» та провести фізичні руханки разом у процесі проведення занять в онлайн-режимі (лекцій-вебінарів, -відеооглядів, -презентацій, семінарів тощо).

Такий підхід став свого роду розширенням можливостей кожного з педагогів (школи, гімназії, коледжу, вишу та ін.) безпосередньо у ході онлайн-заняття ввімкнути відео з пісенно-музичним супроводом та рухами, яке сприяє відпочити, і, разом з тим, реалізації особливо актуальної сьогодні високої мети – ОЗДОРОВЛЕННЯ!!!

Тож хочеться висловити слова вдячності енергійній, активній і творчій команді студентів, серед яких слід відзначити Єрмечук Ю., Чемерис Е., Тимків І., Ротар А., Кирилюк Т., Коваль О., Токарь Н., Василик М., Корню М., Григорчук А., та їх кураторам доц. Біленковій Л.М., асист. Цуркан Т.Г.

Усім нам сили духу, витримки й міцного здоров’я!!!

Відповідальна за організацію та проведення

педагогічної виховної практики доц. Богданюк А.М.

«ЕСТАФЕТА ЗДОРОВ’Я»

7 квітня 2020 р. з нагоди Всесвітнього Дня Здоров’я студенти кафедри педагогіки та методики початкової освіти (завідувач кафедри – доц. Романюк С.З.) організували та провели зі школярами, студентами й педагогами «Естафету здоров’я» у рамках педагогічної виховної практики. – Здоров’я – це щастя, здоров’я – життя, Воно для нас – все!!! А ще – майбуття!!!- А чи хочете Ви бути здоровими?!..- Якщо так? – «Робіть разом з нами! Робіть як ми! Робіть краще нас»!Саме з таким життєдайним закликом студенти ІІ курсу спеціальності «Початкова освіта» «завітали» 7 квітня 2020 р. на онлайн-уроки до учнів та вчителів початкових класів базових для практичної діяльності шкіл у рамках педагогічної виховної практики (Чернівецьких ЗОШ №№ 24 і 27).«Тож запрошуємо й вас – приєднатися до нас!», – так, шляхом проголошення «челенджу», пролунав також заклик до професорсько-викладацького і студентського колективів ЧНУ, інших навчальних закладів приєднатися до відзначення так званого «Тижня Здоров‘я» та провести фізичні руханки разом у процесі проведення занять в онлайн-режимі (лекцій-вебінарів, -відеооглядів, -презентацій, семінарів тощо).Такий підхід став свого роду розширенням можливостей кожного з педагогів (школи, гімназії, коледжу, вишу та ін.) безпосередньо у ході онлайн-заняття ввімкнути відео з пісенно-музичним супроводом та рухами, яке сприяє відпочити, і, разом з тим, реалізації особливо актуальної сьогодні високої мети – ОЗДОРОВЛЕННЯ!!! Тож хочеться висловити слова вдячності енергійній, активній і творчій команді студентів, серед яких слід відзначити Єрмечук Ю., Чемерис Е., Тимків І., Ротар А., Кирилюк Т., Коваль О., Токарь Н., Василик М., Корню М., Григорчук А., та їх кураторам доц. Біленковій Л.М., асист. Цуркан Т.Г.Усім нам сили духу, витримки й міцного здоров’я!!!Відповідальна за організацію та проведенняпедагогічної виховної практики доц. Богданюк А.М.

Опубліковано Кафедра педагогіки та методики початкової освіти Середа, 15 квітня 2020 р.