Увага! Конкурс на створення логотипу університету!

2020-03-13

УВАГА, КОНКУРС!

 Бліцконкурс на новий логотип університету 

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича оголошує масштабний бліцконкурс на створення логотипу! Кожен охочий, незалежно від віку і професійних компетенцій, має можливість створити логотип університету, який надалі буде використовуватися як айдентика ЧНУ. Логотип повинен бути сучасним, лаконічним, придатним для використання на різних носіях, помітним, динамічним і привабливим! Можна використовувати як українську, так і англійську мову, а також різноманітну символіку, яка вирізнятиме наш логотип та ідентифікуватиме ЧНУ серед інших закладів вищої освіти. А найголовніше – переможець конкурсу отримає дуже хорошу винагороду! Долучайтеся до конкурсу, щоб залишити по собі величезний вклад у розвиток рідного університету та Чернівців як культурно-освітнього простору загалом. Терміни обмежені – з 12 по 19 березня. Про умови конкурсу, технічні вимоги до робіт і всі інші деталі читайте у Положенні про бліцконкурс. Учасникам конкурсу обов’язково треба заповнити онлайн-анкету на сайті ЧНУ http://www.chnu.edu.ua/index.php?page=ua/news&data[5012][id]=12538 Конкурсні роботи надсилаються на розгляд в електронному вигляді на e-mail: chnulogo@gmail.com.

Вимоги до конкурсних робіт:

  • Запропоновані конкурсні роботи мають бути оригінальними за ідеєю та змістом художнього оформлення, які відображають мету і завдання бліцконкурсу.
  • Логотип повинен бути сучасним, лаконічним, придатним для використання на різних носіях, помітним, динамічним і привабливим, легко ідентифікуватися та вирізнятися серед символів інших університетів.
  • Логотип може бути виконаний двома мовами – українською та англійською.
  • Логотип повинен бути однаково привабливим та помітним як у кольоровому, так і чорно-білому виконанні.
  • Логотип повинен бути максимально спрощеним для виготовлення, без перевантаження зайвою інформацією.
  • Проект логотипу бажано супроводжувати описом.
  • На бліц конкурс не допускаються зображення, права інтелектуальної власності на які (елементи яких) належать іншим особам.

Технічні вимоги та параметри:

  • Роботи приймаються в електронному вигляді (jpeg)з роздільною здатністю 600 dpiвиконані як у дизайнерських програмах, так і від руки – олівцем чи фарбами.

*З деталями можна ознайомитись у Положенні про бліцконкурс

Чекаємо на ваші креативні ідеї!