Вітаємо з ювілеєм!

2017-10-19

22519251_1949427375331046_2568387391269654563_nПедагог за покликанням, психолог за переконаннями, глибинний учитель, мудрий наставник, цілеспрямований управлінець, багатогранна особистість… Це все про неї, Марію Георгіївну Іванчук.

Вона, як осінь, багатогранна, різнобарвна, багата своєю професійною діяльністю: освітянською, науковою, управлінською, викладацькою та особистісно-професійними якостями: людською мудрістю, професійною компетентністю, науковою грамотністю, педагогічною гуманністю, вчительською відповідальністю, вимогливістю  до себе та інших… Ще багато хороших, якостей Марії Георгіївни, які часто спостерігаємо і беремо собі до прикладу, працюючи з нею.

Де б не виступала Марія Георгіївна, завжди спостерігається відсоткова увага слухачів до наукового виступу і практичних рекомендацій професорки впродовж доповіді, оплески і схилені на знак поваги і подяки голови учасників дійства, насамкінець. Тривалі роздуми та спостереження за магією таких зустрічей все ж таки дали нам відповідь на запитання, в чому ж криються «ключі її успіху»?! Пояснення віднайшли у відблиску її очей, які випромінюють досвід, мудрість і натхнення, відчуття спраглості до життя проблемами початкової школи, контактність з кожним вчителем, присутнім у залі. А це, в свою чергу, – велике мистецтво оратора, науковця і практика.

Вітаємо Вас, Маріє Георгіївно, з ювілеєм! Бажаємо здійснення мрій, доброго здоров’я,  успіхів,  щасливого майбуття, втіхи  й  задоволення у родинному гнізді, у колі друзів, колег, у кожному прожитому дні! Творчого натхнення Вам, наснаги і нових вагомих звершень в ім’я України.

З повагою колектив кафедри педагогіки та методики початкової освіти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.