Благодійний захід з нагоди Дня Вишиванки «Вишиваємо перемогу»

2024-05-17


Щорічно другий тиждень травня всі українці відзначають яскраве та самобутнє свято День вишиванки, присвячене нашому національному одягу, плеканню національних традицій.

Викладачі та студенти спеціальності «Початкова освіта» прийняли участь у благодійному заході «Вишиваємо перемогу», присвяченого Дню Вишиванки, який відбувся 16 травня 2024року.

Програмою заходу стало проведення аукціону, виставки декоративно-прикладного мистецтва, ярмарок та концерт, де виступи студентських колективів створили незабутню атмосферу та наповнили захід енергією та натхненням.

Завдяки активній участі не байдужих здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників, нам вдалося досягти бажаних результатів.

Захід «Вишиваємо перемогу» став не лише святом національної культури, але й символом єдності та підтримки наших героїв. Ми вдячні кожному, хто приєднався до нас у цей день, за вашу щедрість, небайдужість та патріотизм.

Разом ми показали, що в єдності наша сила, і що ми здатні досягти великих цілей, коли працюємо разом. Щиро дякуємо всім учасникам за внесок у цей успішний захід!