МАЙСТЕР-КЛАС: виготовлення янгола із ниток для українських воїнів

2023-11-22

21 листопада 2023, з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи, учасники студентського клубу «Педагог» кафедри педагогіки та методики початкової освіти разом із учнями Чернівецького ліцею №5 «Оріяна» та Чернівецької гімназії №9 провели майстер-клас: виготовлення янгола із ниток для українських воїнів. Ініціаторами та організаторами проведення майстер-класу виступили викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіт (Маковійчук О.В., Піц І.І., Бигар Г.П., Шевчук К.Д.).
День Гідності та Свободи – одне із знакових державних свят у новітній історії України. Воно встановлене на честь двох революцій – Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го.

Метою заходу було вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, сприяння національно-патріотичному вихованню молодших школярів, розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності, формування розуміння єдності і цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни.

Виготовлені обереги та підписані учнями листівки були передані воїнам-захисникам України.