Вибір навчальних дисциплін

2023-09-22

Не дивлячись на виклики сьогодення, на гучні тривоги та сирени, дякуючи нашим захисникам, ЗСУ та усім, хто боронить Соборність України на спеціальності «Початкова освіта» ЧНУ успішно стартував освітній процес в офлайн форматі. Про це свідчать гучні коридори, аудиторії, та насичена освітня діяльність студентів.

 З метою повного задоволення освітніх потреб, формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти, на спеціальності «Початкова освіта» здійснювався вибір навчальних дисциплін для студентів першого (бакалаврського) (гарант ОП Прокоп І.С.) та другого (магістерського) (гарант Романюк С.З. ) рівнів вищої освіти.

Завідувач кафедри Світлана Романюк ознайомила з процедурою вибору  дисциплін для формування індивідуального навчального плану на наступному етапі навчання.

Викладачі кафедри (Мафтин Л.В., Шевчук.К.Д., Богданюк А.М., Нікула Н.В., Шульга А.В.) підготували рекламні матеріали по курсах, які входять до переліку вибіркових дисциплін, вказали на особливості та родзинки навчальних предметів.

Схвальним є те, що здобувачі вищої освіти мали змогу не лише ознайомитися з силабусами, презентаційними матеріалами курсів, які представлені у вільному доступі на сайті кафедри, факультету, університету, а й почути їх авторів, зробити для себе виважений, правильний вибір.

Віримо, що такий підхід сприятиме ефективному формуванню особистісної траєкторії студентів, поглибленню їх професійних знань та загальних компетентностей, задоволеності в опануванні професії.