Захист педагогічної (неперервної) практики

2022-03-28

25 березня 2022 року на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбувся захист педагогічної (неперервної) практики студентами 417 групи спеціальності «Початкова освіта».
Звітну конференцію відкрила керівник практики від кафедри, кандидатка педагогічних наук, доцентка О. Є. Гордійчук, яка акцентувала увагу на особливостях проходження практики цьогоріч, зумовлених вимушеними канікулами для учнів. Практична підготовка студентів здійснювалася у змішаному режимі у зв’язку з уведенням військового стану в країні. Під час обговорення результатів проходження практики у рамках звітної конференції студенти ділилися досвідом щодо обговорення з учнями таких проблем, як: навчання під час воєнного стану; психологічний стан учнів та тимчасово переміщених дітей; психологічні механізми подолання агресії а також успіхами у застосуванні інноваційних методів та засобів навчання молодших школярів.
Практиканти здобули неабиякий досвід роботи, перебуваючи на посаді вчителя початкових класів Нової української школи. Це яскраво підтверджують звітні презентації, фото та відео студентів з проходження практики. Кожен відчув себе часткою великого процесу формування гідного громадянина нашої країни та всебічно розвиненої особистості. Щирі та щемкі слова підтримки та побажання студентам прозвучали від керівників практики доц.Г. П. Бигар та доц. О. В. Маковійчук