Захист професійної (педагогічної практики)

2022-03-25

24 березня 2022 року на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбувся захист професійної (педагогічної практики) студентами 510 групи спеціальності «Початкова освіта».
Звітну конференцію відкрила керівник практики від кафедри, кандидатка педагогічних наук, доцентка О. Є. Гордійчук, яка поділилася думками про реалії сьогодення і підтвердила важливість поглиблення та розширення практикантами досвіду організації освітнього процесу з учнями початкових класів у ЗЗСО.
На жаль, цей рік для всіх школярів видався особливим. Практика була не виключенням, бо її перервали воєнні дії, які ведуться зараз на території України. Школа перейшла на вимушені канікули і студенти не змогли належним чином попрощатися з класами. Тому, під час звіту не тільки поділилися враженнями, а й зробили віночок побажань для дітей і всіх присутніх. Магістри отримали досвід роботи на посаді вчителя початкових класів Нової української школи, як у дистанційній та очній формах навчання учнів, про що засвідчили їх змістовні повідомлення, презентації, фото та відео матеріали.
Вітальні слова та побажання студентам прозвучали від завідувачки кафедри, докторки педагогічних наук, професорки С.З.Романюк. Також до вітального слова долучилися методисти кафедри Л.М.Біленкова, А.М.Богданюк, М.Г.Іванчук, К.Д.Шевчук.
Студенти висловлюють щиру вдячність своїм методистам за співпрацю, зворотній зв’язок, розуміння та підтримку у цей важкий для всіх час.