Зимова школа 2016 у Польщі

2016-02-07

Вперше в рамках програми «Подвійний диплом» на основі договору про співробітництво, підписаного між Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича і Вищою Лінгвістичною Школою м. Ченстохова, 8 студентів ОКР «Бакалавр» та «Магістр» кафедри педагогіки та методики початкової освіти під керівництвом завідувача кафедри, професора М. Г. Іванчук відвідали Вищу Лінгвістичну Школу м. Ченстохова (Польща). За період навчання у Зимовій школі вони прослухали лекції для складання академрізниці, здобули цікавий практичний досвід у школах, дошкільних закладах та «психолого-педагогічній порадні» відповідно до обраної спеціальності. Програма «Подвійного диплому» дозволила познайомитись з цікавими людьми та відкрила безліч нових можливостей.

Зазначена угода спрямована не лише на навчання студентів, а й відкриває широкі можливості для викладачів кафедри в сфері вдосконалення свого науково-педагогічного фаху (стажування, підвищення кваліфікації). Так, професор кафедри Іванчук М. Г., доценти Прокоп І. С. та Піц І. І. мали змогу підвищити свій професійний рівень на курсах підвищення кваліфікації і отримали сертифікати міжнародного зразка.

Бажаючим дізнатись більше інформації про програму «Подвійний диплом» – звертатись на кафедру педагогіки та методики початкової освіти.

Рисунок1