Святкові урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів

2021-01-26

25 січня 2021року відбулося урочисте онлайн-вручення дипломів випускникам магістратури кафедри педагогіки та методики початкової освіти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи. У церемонії, що зібрала учасників свята – магістрантів, їх батьків та друзів, взяли участь декан факультету педагогіки, психології та соціальної роботи доктор педагогічних наук, професор  Федірчик Тетяна Дмитрівна; завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор Романюк Світлана Захарівна, викладачі і магістри кафедри.

Щирі слова   вітань  прозвучали від декана факультету Федірчик Т.Д., яка зазначила, що наші випускники є показником плідної праці всіх науково-педагогічних працівників, вони є втіленням мрій про компетентного випускника Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. А також додала, що наша Alma-mater завжди чекає своїх випускників на зустрічі, які проходять щороку першої суботи листопада.

Завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти Романюк С.З. побажала магістрам  стати успішними людьми, цікавого, насиченого життя, мудрих і далекоглядних рішень, високих професійних досягнень.

Багато теплих слів і побажань випускникам кафедри було висловлено шановними гостями урочистої церемонії вручення дипломів. Зокрема з вітальними словами виступили директор департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації  Цуркан Людвіга Павлівна та онлайн вітанням випускниця факультету народний депутат України, членкиня  Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій  Лис Олена Георгіївна.

Святкову атмосферу заходу підтримувала програма представлених відео-роликів у вигляді привітань від професорсько-викладацького складу факультету, відео-дарунок у вигляді альбому спогадів від викладачів кафедри педагогіки та методики початкової освіти.

У заключній частині церемонії слово у відповідь  було надано випускникам, які подякували за знання та вміння, отримані під час навчання. На завершення свята було запропоновано переглянути відеовітання від магістрів кафедри, а також від колишніх успішних випускників факультету педагогіки, психології та соціальної роботи.

Вітаємо учасників урочистостей та бажаємо випускникам творчої наснаги і подальшого розширення горизонтів наукової та професійної діяльності.