Свято зустрічі випускників кафедри “В єдності наша сила”

2014-11-01

1 листопада 2014 р. на факультеті педагогіки, психології та соціальної роботи відбулася зустріч випускників кафедри педагогіки та методики початкової освіти 1994, 1999, 2004, 2009 та 2014 років випуску. Більше п’ятдесяти колишніх студентів кафедри завітали до рідної альма-матер. Надзвичайно радісною була зустріч – прибули випускники з різних куточків України. Вони не просто згадали минулі роки свого навчання, а ще й зустрілися зі своїми колишніми викладачами.

Темою зустрічі став крилатий вираз «В єдності наша сила», оскільки, зустрічі з випускниками характеризуються завжди дружньою атмосферою, приємними спогадами про юність, усміхненими обличчями, веселими посмішками та відчуттям єдності, єдиного цілого.

22

З вітальним словом на святі виступили декан факультету педагогіки, психології та соціальної роботи професор Ігор Михайлович Зварич, завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти професор Марія Георгіївна Іванчук, перша випускниця спеціальності, а нині доцент кафедри Інна Степанівна Прокоп, засновник та завідувач кафедри (2002-2011 рр.) професор Іван Степанович Руснак та декан факультету ( 1998-2000 рр.) доцент  Василь Степанович Филипчук.

55

Цьогорічна зустріч з випускниками є особливою для кафедри. Саме 20 років тому кафедра вперше випустила своїх студентів – перших випускників повної та короткої форм навчання.

Усіх присутніх на святі об’єднувало одне, те що вони випускники кафедри початкової освіти. Але спогади і враження від навчання у всіх різні. Під час смакування, випускники приємно обмінювались враженнями, поринули у своє студентське минуле та поділилися з присутніми спогадами про: найвеселіший момент студентського життя, викладача, якого найбільше боялись; емоції випускного вечора; майстерність користуватися шпаргалками; найкумеднішу історію яка трапилась в гуртожитку, медпункті та бібліотеці.

33

Своїх попередників привітали представники теперішнього студентства факультету, які  створили теплу та затишну атмосферу, продемонстрували  відео-презентації, що нагадали про чудові миті студентського життя та святковий вітальний концерт.

44

На згадку нашому підростаючому поколінню, теперішнім студентам, викладачам кафедри випускники залишили «Віночок єдності» з  найщирішими, найзаповітнішими побажання на жовто-блакитних стрічках.

77

Переповнені позитивними враженнями  та щасливими емоціями випускники пообіцяли іще не раз повернутися до рідного Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, рідного факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, рідної кафедри педагогіки та методики початкової освіти.

99