Відкрита онлайн-лекція з курсу «Сучасні інформаційні технології» (Викладач – Шестобуз О.С.)

2020-12-01

Відкрита онлайн-лекція з курсу «Сучасні інформаційні технології» (Викладач – Шестобуз О.С.)

30 листопада 2020 р. на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти проведена відкрита онлайн-лекція з курсу «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ» на тему «Мережеві технології». Викладач: канд. пед. наук, доц. Ольга Сергіївна Шестобуз.

На занятті були присутні: декан факультету, професор Тетяна Дмитрівна Федірчик, заступник декана з навчально-методичної роботи, доцент Інна Степанівна Прокоп, завідувач кафедри, професор Світлана Захарівна Романюк, викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіти.

Студенти ознайомилися з поняттям мережевих інформаційних технологій і класифікацією комп’ютерних мереж, розглянули особливості функціонування глобальної мережі «Інтернет» та основні послуги мережі «Інтернет», обговорили специфіку використання можливостей мережі «Інтернет» в освітньому процесі. Переглянули відео створення власного YouTube-каналу.

Студентам було запропоновано висловити власну думку: «Мережа «Інтернет» у моєму житті» і «Переваги та недоліки використання мережевих технологій в освітньому процесі», що забезпечило зворотній зв’язок в умовах дистанційної освіти.