Відкрите онлайн-семінарське заняття з курсу «Організація навчально-виховного процесу в групі продовженого дня» (викладач – Величко О.І.)

2020-05-29

29 травня на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти проведено відкрите онлайн-семінарське заняття з курсу «Організація навчально-виховного процесу     в групі продовженого дня»  на тему: «ОРГАНІЗАЦІЯ  ГУРТКОВОЇ РОБОТИ В УМОВАХ ГРУПИ ПРОДОВЖЕНОГО ДНЯ». 

Викладач: ас. Величко Ольга Іванівна
На занятті були присутні: завідувач кафедри, професор Світлана Захарівна Романюк та викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіти.

Студенти поглибили свої  знання з  організації гурткової роботи,  закріпили функції та посадові обов’язки керівника гуртка, практикували  складати комбіноване  заняття гуртка, вчилися підбирати форми гурткової  роботи відповідно до визначених умов та потреб учнів.

Використано інноваційні методи “Сенкан”, Технологія розвитку критичного мислення «ЗХД», прийом «фішбоуну», робота в парах на Google диску та інтернет-сервіс мультимедійних дидактичних вправ LearningApps, які забезпечили зворотній зв’язок зі студентами, який так важливий в умовах дистанційного навчання!