«КРІЗЬ ТЕРНИ ДО ЗІРОК»

2024-05-13


«Розкриваємо крила для польоту», таким цікавим висловом розпочався захід «Крізь терни до зірок» під егідою EdCamp «Освітні інновації та перспективи». До цього заходу з радістю долучилися  викладачі кафедри педагогіки та методики початкової освіти факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Світлана Романюк, Інна Прокоп, Аліна Предик, Ірина Піц, Оксана Костащук, Кристина Шевчук, Віталія Дідух.

Магістральний EdCamp Kolomyia відбувся в Коломийському ліцеї, де учасники заходу мали можливість зануритися в атмосферу підтримки, довіри, співпереживання, долучитися до практик ресурсності, що є лейтмотивом у забезпеченні партнерської взаємодії між учасниками освітнього процесу задля створення сприятливого адаптивного освітнього середовища, формування та розвитку м’яких навичок у здобувачів освіти, щоб кожна людина відчувала сьогодні свою цінність. Захід зібрав видатних освітян, лідерів, спікерів, які через призму творчих майстерок ділилися своїми інсайтами та інноваціями у галузі освіти. Подія об’єднала понад 200 вмотивованих педагогів, які ділилися своїм досвідом, мали можливість поспілкуватися з колегами, обговорити стратегії освітньої реформи та особливості її впровадження.

Зустріч засвідчила силу та потужність великої освітянської спільноти задля відновлення перемоги України, створення щасливого майбутнього кожного.