СПІВПРАЦЯ, ЯКА НАДИХАЄ

2023-12-01

30 листопада 2023 р. відбувся телеміст між науковими гуртками «Пошук» (кафедра педагогіки та методики початкової освіти Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича) та «Лідерство та Менеджмент» (кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти) та на тему «Лідерство в епоху змін: Сучасні виклики та стратегії».
Ініціаторами проведення міжвузівського телемосту стали: зав.кафедр педагогіки методики початкової освіти проф. Романюк Світлана Захарівна, доц. Предик Аліна Анатоліївна, асист Дідух Віталія Віталіївна та доц. кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту Гузенко Оксана Вікторівна.
Захід відкрили керівники структурних підрозділів, вони поділилися своїм поглядом на подію та надали початок захопливим розмовам про лідерство та співпрацю.
З основною доповіддю виступила асист. Дідух Віталія Віталіївна.
На заході слухачі вчилися визначати ключові компоненти поняття «лідер» обумовлені якісним та кількісним співвідношенням його комунікативних навичок, адаптивності та відданості спільній меті, що свідчить про багатогранність та еволюцію цього поняття у світлі постійних змін.
Епіцентром дискусії серед учасників стало критичного мислення, слухачі поділилися різними поглядами на те, як критичне мислення може стати ключовою складовою сучасного лідерства.
Телеміст засвідчив актуальність обраної теми, а готовність зростаючої особистості брати на себе відповідальність є цінним в сучасному суспільстві.
Дякуємо усім, хто долучився до обговорення висловлення думок та ідеї!
Будьмо лідерами своєї долі, продовжуймо ділитися своїми інсайтами та вдосконалюймося разом!