Методичний семінар:”Лабіринтами критичного мислення”

2023-06-01

22.05.2023 р. на кафедрі педагогіки та методики початкової освіти відбувся міжкафедральний методичний семінар на тему “Лабіринтами критичного мислення” (відповідальний-  доц. Бигар Г.П.). До роботи семінару були запрошені викладачі кафедра педагогіки та соціальної роботи (завідувач проф. Тимчук Л.І.).

З вітальним словом до учасників семінару звернулася завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти проф. Романюк С.З., яка наголосила на синергії та співпраці між членами кафедри факультету педагогіки, психології та соціальної роботи, вказала на важливості такого роду заходів задля підвищення фахової майстерності.

В інтерактивній, цікавій формі, члени семінару мали змогу удосконалити свої знання з технології розвитку критичного мислення за допомогою методів “6Why”, “Факти та стереотипи”, “Телеграма”, які пропонували доповідачі доц. Піц І.І. та доц. Шевчук К.Д.

Практина частина семінару – ознайомлення з методами критичного мислення відбулося в захоплюючій ротаційній діяльності. Викладачі відпрацьовували практичні навички у таких методах, як: “Ажурна пилка”, “Кластер”, “Скрайбінг”, “Інтелект карта”.

Заключним етапом було проходження веб-квесту на знання теоретичних основ з технології розвитку критичного мислення з отриманням сертифікату “Майстра критичного мислення”.

Рефлексія “Терези, дзеркало, лупа, дороговказ” засвідчила глибоке та захоплююче занурення викладачів у  тему семінару.

Зажди готові до творчої співпраці!!!!